Sandwich med lam
En mektig god sandwich lammekjøtt fra gårsdagens middag er enkelt og mettende.
Ingredienser
2 skiver grovt brød
100 g roastbiff eller indrefilet av lam
salt og pepper
smør til steking
2 ss remulade
1 bunt ruccula
2 friske sjampinjonger i skiver
5 skiver rødløk
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
-
Tørk lammekjøttet med kjøkkenpapir før steking og dryss på salt og pepper.
- Brun på begge sider i en varm stekepanne. Stek den ferdig i en stekeovn på 150 grader. Kjernetemperaturen skal være 54 grader når du tar den ut. Hvil den på benken i 10 minutter.
Det går også an å bruke ferdig roastbiff, og hoppe over punkt 1 og 2.
- Stek sjampinjongene i pannen, smak til med salt og pepper.
- Bygg smørbrødet ved å smøre remulade på brødskivene, legg på ruccolasalat, tynne skiver av lam, stekt sjampinjong og topp det med rødløkringer. Legg deretter på den andre skiven.