Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt

Snitter med spekeskinke og eggerøre

Deilige snitter med salt spekeskinke og hjemmelaget eggerøre - og litt friskt og grønt på toppen.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smør smør på brødskiva.
  • Vask salatbladene og legg de på brødskiva.
  • Legg eggerøre på i midten og surr spekeskinke rundt.
  • Pynt med grønn paprika, hakket vårløk, friske urter og nykvernet pepper.
    Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.

Trenger du flere snitter til fatet? Se vår samleside om snitter her

Finn mer om samme tema:

4 / 5
1 stemme