Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Skogsoppblanding til 6 sandwich
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Skogsoppblanding til 6 sandwich

Soppsandwich

Høsten er tiden for soppsanking. Bruk den soppen du finner vilt eller i butikken til å lage soppsandwich med deilig smak av høst.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

 

  • Skogsoppblanding: Ha sopp i en varm stekepanne sammen med en skvett vann. Når vannet fra soppen har forsvunnet kan du ha oppi godt med smør og olje. Stek til soppen er gyllen. Salt og pepre, før du tilsetter spinat. La spinaten trekke i et par minutter før du tar blandingen av platen. 
  • Urtedressing: Bland crème fraîche med finhakket hvitløk og urter i en bolle. Smak til med salt og pepper. 
  • Blings: Smør begge brødskivene med et tynt lag med smør og en spiseskje urtedressing. Bre skogsoppblandingen på en av skivene og topp med revet ost. Legg den andre skiven på toppen og grill sandwichen i toastjern. Den er ferdig når den er sprø utenpå og osten har smeltet.
Lag soppsandwich i stekepanne. Stek og snu den halvveis og dekk panna med lokk.

>> prøv også brødskive med makrellrøre!

 

Klimaavtrykk per blings: 0,50 kg CO2-ekvivalenter

Kilde: CO2-Kalkulator

 

Oppskriften er laget i samarbeid med Anne på landet

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme