Vaffel med egg og tomat
Vaffel med egg og tomat ser ut som en overdådig lunsjrett, men er herlig enkel å lage når du har en restevaffel i kjøleskapet.
Ingredienser
1 vaffel, gjerne av en grov, usøtet type
1 ss majones
1 kokt egg
1 tomat
ruccula
friske urter og vårløk til pynt
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Her trenger du først en vaffel, og gjerne en grov variant som ikke er søtet med sukker. Hvis du ikke har en restevaffel i kjøleskapet, kan du for eksempel prøve våre byggvafler som utgangspunkt.
- Smør litt majones på vaffelen, og legg på litt ruccula eller annen salat.
- Del et kokt egg og en tomat i skiver og dander på vaffelen.
- Pynt med det du har av grønt i kjøleskapet, for eksempel friske urter og finhakket vårløk.
Det er også godt med litt hakket vårløk i vaffelrøren hvis du først skal frem med vaffeljernet.
Et lunsjalternativ som kanskje tar litt ekstra tid, men som absolutt gir deg både gode smaker, næringsstoffer og ekstra påfyll! Finn flere tips til fristende lunsj på hjemmekontoret.