Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Julefocaccia

Julefocaccia med smak av tranebær og valnøtter serveres med godt julepålegg eller olivenolje og litt flaksalt. 
rask
Middels
Fint

Glutenfritt havrebrød

Glutenfritt havrebrød smaker kjempegodt for deg med cøliaki og glutenallergi, og har nøtteaktig smak av havre. De bakes i små former, som lett fryses ned.
rask
Middels
Grovt

Grovbrød med sirup

Grovbrød med sirup er bakt med hvetemel ispedd rug. Ta deg «ei skjeva» sier de på Stavangerkanten og mener gjerne en skive av dette brødet med behagelig søt smak av sirup. De kaller det grovbrød, men etter brødskalaen er det halvgrovt.
Middels
Middels
Halvgrovt

Grovbrød med bygg og havre

Grovbrød med bygg og havre er et sunt og kjempegodt brød med sammalt hvete, hvetekli, byggmel, havregryn og fullkornshvetemel. Oppskriften er signert diplombaker Arild Mellemsæther.
Middels
Middels
Grovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Grovt havrebrød

Grovt havrebrød er et velsmakende og sunt grovbrød med havregryn, grov sammalt hvete og havrekli. Veldig populært i matpakken.
Middels
Middels
Grovt

Flettekrans av loffdeig

Flettekrans av loffdeig med fint hvetemel er lekkert både på frokostbordet og til lunsj, og passer ypperlig til jul. Loffen smaker godt med ost og annet pålegg.
Middels
vanskelig

Grovt gulrotbrød

Grovt gulrotbrød er et saftig og sunt brød med havre, solsikkekjerner og gulrot. Brødet har en mild og god smak og er barns favoritt i matpakken.
Middels
Middels
Grovt

Myslibrød

Myslibrød er et sunt og kjempegodt grovbrød med havregryn, grov hvete, nøtter, gresskarkjerner og tørket aprikos som passer perfekt til ost og i matpakken.
Middels
Middels
Grovt