Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Pull-apartbrød på grillen

Pull-apartbrød på grillen er godt og enkelt å lage. Skjær brødet i skiver nesten gjennom, fyll med ost, pepperonipølse, hvitløk og urter og sleng det rett på grillen i folie.
Middels
enkelt

Havrebrød

Havrebrød med fin sammalt hvete, havregryn og havrekli er et godt og sunt grovbrød som passer fint i matpakken. Bak i rund form og lag rutemønster på toppen.
Middels
Middels
Grovt

Grovt superbrød

Grovt superbrød er et ekstra godt og grovt brød med byggryn, helkorn, rug, fullkornshvetemel, havregryn, kruskakli, linfrø, sesamfrø og solsikkefrø.
lang
Middels
Ekstra Grovt

Rug- og speltbrød

Rug- og speltbrød er et godt, grovt surdeigsbasert brød som bakes helt uten gjær. Maaris Kuuda står bak denne oppskriften som var en av finalistene i OBKs brødoppskriftskonkurranse 2014.
lang
vanskelig
Grovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Focaccia med byggmel

Focaccia med byggmel er lekkert brød i langpanne med snøfrisk, soltørket tomat og oliven som passer fint til lunsj og som sommermat. Kan fryses i store biter og lunes i ovnen etter tining.
Middels
Middels
Halvgrovt

Dill- og sitronloff

Dill- og sitronloff er den perfekte loffen til fisk og skalldyr. Prøv med ferske reker, eller som tilbehør til en deilig fiskesuppe.
rask
Middels
Fint

Italiensk loff

Italiensk loff med durumhvete, hvetemel og olivenolje er noe av det beste du lager av hjemmebakst. Godt å ha med seg i piknikkurven eller servere til all slags grillmat.
rask
Middels
Fint

Krabbeloff

Krabbeloff er en loff som er formet som en krabbe og fylt med ferske reker. Artig, innbydende og annerledes brød til rekefesten om sommeren.
rask
Middels
Fint