Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Sodabrød bakes uten gjær og er derfor raskt å lage. Det smaker aller best nystekt sammen med ost eller syltetøy.
Shokupan er en anvendelig melkeloff fra Japan. Bakemetoden tangzhong sikrer saftig og bomullsmyk bakst.
Speltbrød med surdeig fra Litauen er et skåldet speltbrød som bakes over to dager. Resultatet er et saftig og holdbart brød.
Middels
vanskelig
Ekstra Grovt
Cornbread, eller maisbrød, er en spennende bakst som kombinerer europeiske baketradisjoner med amerikanske råvarer. Brukes gjerne som tilbehør til gryter.
Injera-brød passer perfekt sammen med middagsrester. Denne oppskriften er laget med norske meltyper og surdeig.
Middels
Middels
Ekstra Grovt
Damperbread kan både stekes i folie over bål eller hjemme i jerngryte. Brødet har få ingredienser og trenger ikke heving.
Grovt rosinbrød er et saftig brød både barn og voksne vil like. Rosin i deigen gir brødet en søt smak som passer perfekt sammen med brunost.
Fullkornsbagetter som er perfekte til hverdags. De er gode på smak og holder deg mett lenge!
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.