Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Hemmeligheten bak grytebrød er den varme jerngryta den stekes i. Den blir som en liten vedfyrt bakerovn og gir brødet en deilig skorpe.
Ekstra grovt surdeigsbrød er ekstra smakfullt og holder seg saftig lenge. Et perfekt hverdagsbrød som er godt egnet til matpakka.
lang
Middels
Ekstra Grovt
Brød i langpanne er en praktisk måte å bake fire brød på én gang. Frys dem ned, så har du alltid ferskt brød tilgjengelig.
Fint rugbrød gir fyldig smak og holder seg saftig lenge. I middelalderen var rug det mest brukte kornslaget i landet vårt.
Brekks økologiske brød er saftig og utrolig godt. Det er signert tidligere landbruksminister Lars Peder Brekk og ble utviklet under lanseringen av Handlingsplan for økologisk mat.
Middels
Middels
Halvgrovt
Bondens hverdagsbrød er et sunt og godt grovbrød av hvete og rug som holder deg mett lenge, og passer perfekt i matpakken.
Byggbrød er saftig og rustikt brød av byggmel, hvetemel og sirup. Bygg smaker ekstra godt, og gir et svært holdbart brød som passer til lunsj og i matpakke.
Middels
Middels
Halvgrovt
Ekstra grovt byggbrød er bakt med byggmel, linfrø og solsikkekjerner. Passer godt til frokosten eller matpakken, og gir en lang metthetsfølelse.
lang
Middels
Ekstra Grovt
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.