Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Saftige rosinbrød

Saftige rosinbrød har spennende smak av rug, havre og hvete. Brødet får saftighet fra rosinene og passer ypperlig i mapakke med deilig pålegg.
lang
Middels
Halvgrovt

Dansk rugbrød

Dansk rugbrød er en klassiker blant brød. Denne oppskriften gir et mørkt brød med en karakteristisk smak.
Middels
Middels
Ekstra Grovt

Hvetebrød

Hvetebrød er bakt med ekte smør, melk og fint hvetemel, og hevet over natten. Det smaker kjempegodt til lunsj med pålegg eller som tilbehør til middag.
Middels
Middels
Fint

Grove urtebrød

Grove urtebrød er perfekte som tilbehør til middagen eller i en god blings eller sandwich. Bruk grovbakstmel, valgfrie urter og eventuelt soltørkede tomater og nøtter.
Middels
Middels
Halvgrovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Brød pyntet til fest

Brød pyntet til fest er vakre gaver å gi bort til jul eller servere til julefrokosten. Denne store deigen gir deg fire vakre brød av grovbakstmel, havrekli, hvetekli, rug og mørk sirup.
lang
vanskelig
Grovt

Landbrød

Landbrød er et luftig og godt brød som passer godt både i matpakka og til en sandwich. Med grov rug, fin hvete, havrekli og sirup er det et sunt alternativ.
lang
enkelt
Grovt

Verdens beste focaccia

Focaccia er italiensk brytebrød som er perfekt tilbehør til middagen. I denne oppskriften, som vi ubeskjedent har kalt verdens beste focaccia, lager vi den med hvitløk, oliven, rødløk, rosmarin og parmesan.
Middels
Middels
Fint

Grovt byggbrød

Grovt byggbrød er saftig og godt i matpakken eller til lunsj. Oppskriften med byggmel, fullkornshvetemel og sirup gir fire brød bakt i langpanne eller treramme.
lang
Middels
Grovt