Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Havremuffins med smak av eple og kanel lager du med havregryn og revet eple. De smaker kjempegodt som turmat eller som kake til dessert pyntet med glasur.
Suppebolle lar deg erstatte suppeskålen med brød, og gjøre måltidet ekstra hyggelig. Suppeboller passer fint som gjestemat og gjør at oppvasken blir mindre.
Blåbærmuffins med havregryn, sammalt hvete og blåbær er enkel og mettende kosemat du lager på bare 40 minutter. Ta med i matpakken eller server på fest.
Fine pannekaker er lette og gode med blåbærsyltetøy eller friske bær. Noen kaller dem verdens beste og enkleste pannekaker når de blir servert til middag med bacon.
Pizza med reinsdyrstek i tynne skiver smaker ekstra godt med hjemmelaget tomatsaus, vellagret ost, parmesan og ruccula. Server den til middag eller kvelds.