Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Soppsmørbrød på grillet focaccia tar smaken av høst og skogstur rett inn på festbordet. Server med ruccula og strø over finhakket rødløk til lunsj eller som kveldsrett.
Eplestang er en flettet eplekake laget av søt gjærbakst med syrlig eplesyltetøy og kardemomme. Toppet med melisglasur slår den an på kakebordet og passer fint til kaffen.
Rullekake med ingefær, eple og pære er raskt og enkel å lage, og noe alle får til . Varier med ulike typer syltetøy og bær, og server som dessert eller til kaffen.
Eple- og pistasjekake er en deilig og rask langpannekake med kanel, nøtter og eplebiter toppet med melisglasur. Den passer fint i bursdager og til fest.
Grove muffins med brunost er perfekt turmat. De er kjempegode matmuffins med osten innbakt i deigen med havregryn, grov og fin sammalt hvete og yoghurt.
Glutenfrie eplerundstykker passer godt for deg med cøliaki eller glutenallergi. De bakes med revet eple, Fiber Husk, gulost, glutenfrie havregryn, kardemomme, glutenfri melblanding og jyttemel.