Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Ostekake med ferskenpuré og en knasende god kakebunn av havre, hasselnøtter og kokos. Kaken er enkel å lage og smaker himmelsk, både syrlig og søtt på samme tid.
Kransekake til 17.mai og konfirmasjon er midtpunktet på kakebordet. Med mandler, melis, eggehviter og kransekakeringer lager du denne selv. Pynt med norske flagg.
Havremuffins med smak av eple og kanel lager du med havregryn og revet eple. De smaker kjempegodt som turmat eller som kake til dessert pyntet med glasur.
Grand Prix-kake med lakrisglasur, ferske bær, marengs og marsipanlokk er selvskreven til Melodi Grand Prix-fest. Server kaken til kaffen eller et glass musserende vin.
Dessertspyd på grillen er enkel å lage og smaker kjempegodt. Fordel formkake, mango og marshmallows på grillspyd og stek i 5 minutter. Kanskje en ny sommerhit?