Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
En enkel og god oppskrift på glutenfrie skolebrød, også kalt skoleboller.
Napoleonskake virker kanskje skremmende å lage selv, men med ferdig butterdeig og vaniljekrem er det enklere enn det ser ut til.
Her er oppskrift på grunndeig til boller uten gluten. Den kan brukes som utgangspunkt til å lage skoleboller og kanelsnurrer, eller bare nytes som vanlige boller.
En saftig og mektig god glutenfri brownies i langpanne som er rask og enkel å lage. Server gjerne sammen med litt vaniljeis.
Ripsgelé er ikke bare for tilbehør til viltgryta, den smaker vel så godt på brødskiva. Og enda bedre når du lager den selv.
Et deilig pæresyltetøy laget på gråpærer med smak av kanel lager du enkelt på under 1 time.
Ferskt rugbrød med søtt rabarbrasyltetøy med hint av vaniljesmak er en fin helgefrokost eller dessertskive til lunsjen.
Ristet brød med hjemmelaget stikkelsbærsyltetøy og et glass melk er nydelig til kveldsmat eller frokost.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.