Rødbetrundstykker med nøtter er herlig gjærbakst av sammalt hvete, rug og rødbetjuice. Server dem som tilbehør til middag til jul eller lag sandwich i matpakken.
Byggotto til pinnekjøttet er nytt for mange. Vi skal være forsiktige med å endre på tradisjoner, men å tilføre noe ekstra når det er skikkelig godt, må være lov? Byggotto er bygg kokt i lammekraft og hvitvin, smaksatt med sitron, løk, salt og pepper. Du må bare prøve det!
Brødstuffing til kalkun fra selveste Bakerlandslaget er en garantert vinner på jul- eller nyttårsaften. Stuffingen lager du av loff, smør, løk og stangselleri, persille og kraft fra kalkunen.
Brødkrutonger til lutefisken er en tradisjon til jul og gir en deilig smak på måltidet. Sprø, gylne krutonger med timian lager du kjapt i stekeovn med daggammelt brød i terninger.
Grovt flatbrød fra Bodil Nordjore smaker godt og passer til supper og annen middagsmat. Det er bakt med rug, havregryn, grov og fin hvete og stekt på takke.
Potetlefser lager vi av kokte poteter, rømme, fløte, smør og hvetemel, og steker på takke. Server til middag, til lutefisk eller bruk som turmat med pålegg.