Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Ekstra grove knekkebrød er raske, sunne og veldig gode til frokost, lunsj og i matpakken. De lages med grov hvete, havregryn, solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø.
Glutenfrie eplerundstykker passer godt for deg med cøliaki eller glutenallergi. De bakes med revet eple, Fiber Husk, gulost, glutenfrie havregryn, kardemomme, glutenfri melblanding og jyttemel.
Sjokoladefondant er desserten som smelter i munnen. Server straks etter steking, mens kjernen fortsatt er flytende. Gjerne sammen med en vaniljeis, friske bær eller nyrørt syltetøy.
Ostekake med friske bær er en enkel kake å lage til dessert. Kremen av sitrongelé, lettrømme, kremost, melis og vanilje pyntes med gelélokk og bær du har tilgjengelig.
17. mai-muffins i rødt, hvitt og blått er lekre å servere på koldtbordet på 17. mai. Dekorert med frosting, flagg, kakepynt og blåbær er de festens vinner.
Pepperkakemuffins smaker kjempegodt til jul og du lager dem raskt av lys muffinsrøre og revet pepperkakedeig. Server på julebordet eller gi bort i julegave.