Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Byggkrem med bærkompott er en byggrynskrem med dine favorittbær, og et sunt alternativ til riskrem. Byggryn har nøtteaktig smak som passer godt til dessert.
Grov toast lager du enkelt med grovbrød, ost, skinke og sennep. Varm sandwichen i stekepanna hjemme, eller pakk i folie og stek på grill eller bål på tur.
Brødstuffing til kalkun fra selveste Bakerlandslaget er en garantert vinner på jul- eller nyttårsaften. Stuffingen lager du av loff, smør, løk og stangselleri, persille og kraft fra kalkunen.
Bruschetta med grillet paprika og parmesan er en perfekt start på grillmåltidet. Stek baguetteskiver på grillen, ha over grillet paprika, parmesan og litt god olivenolje.
Miniostesmørbrød med mozzarella og tomat lager du av grillede bagettskiver som er gnidd inn med hvitløk. Server med god olivenolje og grovhakket basilikum over.
Pull-apart rundstykke med deilig smeltet ost, hvitløk og pepperonipølse smaker som en minipizza du lager raskt i ovn, på grillen eller i glørne fra et bål på tur.