Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Grenki er russisk toast skåret i staver, toppet med hvitløk og gratinert i ovn med ost. Brødpinnene serveres som snacks med cherrytomat og sennep.
Brødkrutonger er gylne, tørre og sprø brødbiter, som smaker deilig i salater. Krutonger lages kjapt i ovn av daggammelt brød i terninger, tilsatt litt olje og salt.
Rester av svinestek? Lag en middagsblings med surkål, grovt brød, fersk spinat og purre.
Ostesmørbrød eller toast slår aldri feil om det lunsj, middag eller kveldsmat. Lages raskt av grovbrød, vellagret gulost og kokt skinke og nytes varm.
En spicy toast med chorizo, jalapenos, smøreost, ruccola og paprika på grovt brød. En rask og lekker blings med mye krydder til hverdagen.
Banan- og pekankake er en lekker langpannekake som metter mange. Den passer ypperlig i bursdager, og faller i smak hos både barn og voksne.
Bruschetta med egg, asparges og deilig urtemajones er en skikkelig snadderskive - perfekt i påsken.
Rugbrødchips er tynne, herlige chips skåret av grovt rugbrød og stekt i panne. Server gjerne med olivenmos, tapenade. Passer som snacks og til forrett med dip.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.