Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Ribollita er en italiensk restesuppe. Den originale oppskriften inneholder tørt brød, cannelini-bønner og svartkål. Vi lager den med linser og byggryn og serverer med gratinert, daggammelt brød.
Brødsoll er dessverre en litt glemt rett, men nå bør den få en ny stjernestatus. Dette er en herlig miljøgod og enkel rett som fungerer uansett tid på døgnet.
Panzanella er en herlig italiensk tomatsalat med sprø gylne brødbiter. Dette er en smakfull salat som kan nytes som en egen rett, eller som nydelig tilbehør til både kjøtt og fisk. En perfekt rett hvis du vil bli kvitt brødrester.
Vafler er ikke bare en favoritt når det skal serveres noe ekstra godt. Det er også en perfekt måte å få brukt opp noen rester på. Noen skiver brød smuldret opp tilsatt i vafferøra bidrar både til mindre matsvinn og gode vafler.
Ok, det er ikke «ekte» churros - men mye enklere å lage, og minst like godt! Med smør, sukker og kanel kan du kjapt forvandle noen tørre brødskiver til deilig hverdagskos.
Kaker er ikke alltid søte. Disse små herlighetene av ostekake med timian serveres i små biter sammen med spekemat. De fungerer også fint som en liten forrett. I bunnen bruker du brødrester du har liggende.
Ostesmørbrød med strykejern, hvorfor ikke? Dette blir rett og slett strøkent ostesmørbrød. Gjør det enkelt og greit med ost, skinke og tykke skiver brød. Om du ikke har strykejern, kan disse selvsagt også stekes i en panne eller i en ovn.