Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Pølse- og hamburgerbrød med urter setter smak på grillmåltidet. De bakes av fin gjærbakst og finhakkede urter som basilikum, dill, timian eller rosmarin.
Focaccia på grill er flate porsjonsbrød du lager i en fei om sommeren. Med oliven, rødløk, hvitløk, rosmarin og olivenolje smaker de knallgodt til grillmaten.
Hvitløksbagetter er fin loff med deilig smak av hvitløk, og passer godt til salater, middag, grillmat og supper. Ypperlig tilbehør til et ostefat også!
Scones til påske serveres nybakte med ost, syltetøy eller eventuelt med litt vispet krem eller kesam. Disse er deilige å ty til når du står opp sent en søndag, er på hytta, eller skal feire litt ekstra.
Durumrundstykker av hvetemel, durumhvete og fin sammalt rug er smakfulle og dekorative rundstykker som både barn og voksne vil glede seg over til lunsj.