Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Pizzasnurrer eller pizzaboller med sammalt hvete, kjøttdeig og revet ost er supre å servere i bursdagsselskaper og som turmat. Passer også som fingermat.
Varm brødtallerken er en porsjonspizza med grov deig, toppet med ostekrem, salat, soltørkede tomater, sjømat og balsamicovinagrette. Passer ypperlig som forrett.
Kylling i urtebrød er en deilig innbakt sandwich med havre, bygg og spelt. Fylt med feta, kylling, skinke, tomat og urter er den perfekt som turmat. Bakt av Tolga skole til skolekonkurransen 2015.
Påskerundstykker må være luftige, grove og smakfulle. Ingenting smaker bedre enn hjemmebakst, uansett om du er hjemme en søndagsmorgen eller på hytta i helgen.