Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Dessert Frokost Matpakke Middag Påsmurt Småretter Turmat Vis alle

Piroger med kjøtt, løk og sopp

Piroger med kjøtt, løk og sopp er fylt gjærbakst fra Russland. De er enkle å lage av fullkornshvetemel, og passer til lunsj, som turmat eller til kvelds.
Middels
Middels
Grovt

Piroger med kål, gulrot og egg

Piroger med kål, gulrot og egg er fylt gjærbakst fra Russland. De er laget av fullkornshvetemel og serveres nystekte til lunsj, til kvelds eller som turmat.
Middels
Middels
Grovt

Sandwich med lam

En mektig god sandwich lammekjøtt fra gårsdagens middag er enkelt og mettende.
rask
enkelt

Karbonadesmørbrød

Karbonadesmørbrød med løk er en klassiker. Med grovt brød, salat og tomater blir den sunnere og smaker ekstra godt til lunsj eller lett middag.
rask
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Grenki

Grenki er russisk toast skåret i staver, toppet med hvitløk og gratinert i ovn med ost. Brødpinnene serveres som snacks med cherrytomat og sennep.
rask
enkelt

Blinis med røkelaks, rømme og dill

Blinis med røkelaks, rømme og dill er lekre, små russiske pannekaker med byggmel som ligner på lapper. Server dem gjerne som forrett eller smårett til kvelds.
Middels
Middels

Blinis med kaviar, rømme og rødløk

Blinis med kaviar, rømme og rødløk er den klassiske måten å servere små russiske pannekakene på. Blinis lages med gjær, og serveres med ulike toppinger, både salte og søte.
Middels
Middels

Blinis med kremost, nøtter og honning

Blinis med kremost, hasselnøtter og honning er små delikate russiske pannekaker som ligner på lapper. Server dem gjerne med både salte og søte toppinger.
Middels
Middels