Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Piroger med kjøtt, løk og sopp er fylt gjærbakst fra Russland. De er enkle å lage av fullkornshvetemel, og passer til lunsj, som turmat eller til kvelds.
Piroger med kål, gulrot og egg er fylt gjærbakst fra Russland. De er laget av fullkornshvetemel og serveres nystekte til lunsj, til kvelds eller som turmat.
Blinis med røkelaks, rømme og dill er lekre, små russiske pannekaker med byggmel som ligner på lapper. Server dem gjerne som forrett eller smårett til kvelds.
Blinis med kaviar, rømme og rødløk er den klassiske måten å servere små russiske pannekakene på. Blinis lages med gjær, og serveres med ulike toppinger, både salte og søte.
Blinis med kremost, hasselnøtter og honning er små delikate russiske pannekaker som ligner på lapper. Server dem gjerne med både salte og søte toppinger.