Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Hjemmelaget ketchup er kjempegodt til grillmaten. Du lager den av hermetiske tomater, løk, hvitløk, eddik og sukker i stavmikser eller blender. Denne holder seg lenge i kjøleskapet.
Bruschetta med grillet paprika og parmesan er en perfekt start på grillmåltidet. Stek baguetteskiver på grillen, ha over grillet paprika, parmesan og litt god olivenolje.
Miniostesmørbrød med mozzarella og tomat lager du av grillede bagettskiver som er gnidd inn med hvitløk. Server med god olivenolje og grovhakket basilikum over.
Pølse- og hamburgerbrød med urter setter smak på grillmåltidet. De bakes av fin gjærbakst og finhakkede urter som basilikum, dill, timian eller rosmarin.
Focaccia på grill er flate porsjonsbrød du lager i en fei om sommeren. Med oliven, rødløk, hvitløk, rosmarin og olivenolje smaker de knallgodt til grillmaten.