Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Her er oppskrift på grunndeig til boller uten gluten. Den kan brukes som utgangspunkt til å lage skoleboller og kanelsnurrer, eller bare nytes som vanlige boller.
Solboller er skikkelige gode hveteboller med kanel og vaniljekrem. I Tromsø feirer de at solen kommer tilbake med berlinerboller på "soldagen" den 21. januar. Vi foreslår et alternativ som er enkelt å bake hjemme.
Kanelboller, skillingsboller eller kanelsnurrer er deilige søte hveteboller med krydret fyll av kanel, smør og sukker. Perfekt som turmat eller til kaffen.
Påskeharer trinn for trinn viser deg nøyaktig hvor enkle disse rundstykkene er å få til. De smaker kjempegodt, og ser utrolig søte ut til påskefrokosten.
Cones trinn for trinn betyr at du kan imponere med halvgrove, fine og søte cones som dessert til grillmaten i sommer. De er enkle å holde, gode å spise, ser fantastiske ut, og ikke minst så kan de fylles med nesten alt du ønsker.