Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Pandoro

Pandoro eller gullbrød, er deilig, søt gjærbakst fra Italia, hvor de også kaller det kongelige brød. Det bakes ofte til jul, og spises både varmt og kaldt.
Middels
Middels

Brioche

Briocher er fluffy og gylne hveteboller med fransk opphav. De lages av gjærbakst tilsatt rikelig med egg og smør og passer perfekt til helgefrokosten.
lang
Middels

Trønderrose

Trønderrose er en søt hvetekringle bakt med sitronskall i deigen, og fylt med sukker, kanel, rosiner og mandler. Passer ypperlig som burdagskringle.
Middels
Middels

Klippekrans

Klippekrans er en deilig søt gjærbakst fylt med smør, sukker og kanel. Bruk saks for å lage det fine mønsteret i hvetekringlen. Passer til kaffen og i bursdag.
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Kanelknuter

Kanelknuter er luftige smaksbomber med sukker, smør og kanel. Denne oppskriften gir deg boller både voksne og barn vil elske.
Middels
Middels

Kringle med fyll – fire varianter

Her er en kringle med mange muligheter! Dette er grunndeigen du trenger for å lage kringle med vaniljekrem, makronfyll, epler eller smør, sukker og rosiner.
Middels
Middels

Adventskrans

Adventskrans baker du til jul av søt gjærbakst formet som en hvetekringle. Skal kransen spises er det godt å fylle den med rosiner, sukker og kanel.
Middels
Middels

Julekake – Julebrød

Julekake eller julebrød med rosiner og sukat er en klassisk søt hvetekake vi baker til jul. Med smør og brunost kan det ikke slå feil til frokost og lunsj.
Middels
Middels