Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Granola med epler og kanel er smakfull og god frokostblanding med havregryn, mandler og frø som bakes i ovn og oppbevares i tett glass. Bytt til glutenfrie havregryn om du har cøliaki.
Små tortilla eller lefser med røkt laks, grønn salat og avokado toppet med en skvis lime og rømme er en deilig middagsrett du lager raskt og enkelt i hverdagen.
Herlige små frokostkjeks med gulrot og banan. Vi kaller dem frokostkjeks - men disse er så gode at de like gjerne kan knaskes på hele dagen! I tillegg er de veganske.
Sitron og blåbær gir en nydelig smak på disse frokostkjeksene. Så gode at de både kan spises som frokost, som en liten snacks eller serveres til kaffen som noe søtt.
Frokostkjeks er supre små havrecookies som kan spises til frokost eller som snacks. Disse er med bringebær, som gir en god friskhet, og quinoa som gir litt ekstra protein.
Grove horn med ost og skinke har fyllet inni seg, og passer derfor godt i matpakken og som turmat. Du lager dem av sammalt hvete, og drysser sesamfrø på toppen.