Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Høst Jul Påske Sommer Vår Vinter Vis alle

Brødpudding i festdrakt

Brødpudding i festdrakt er en kake basert på desserter som Eidsvollmennene faktisk spiste. En lagkake med brødpudding, smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Middels
Middels

Grunnlovskake

Grunnlovskake med marengssmørkrem, sitron, jordbær, og hvit sjokoladekrem med blåbær er en himmelsk bløtkake til 17. mai.
lang
vanskelig

Vimpelkake

Vimpelkake er en kreativ og deilig sjokoladekake med sjokolademarengs og norske bringebær.
Middels
Middels

Flaggkake

Flaggkake med saftig kakebunn av mandler og fyll av jordbærpuré og ostekrem er pyntet med friske bær. Kaken symboliserer det norske flagget og er en fin 17.mai-kake.
lang
vanskelig

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Kake i rødt, hvitt og blått

Kake i rødt, hvitt og blått, eller flaggkake, er laget av sukkerbrød med blåbær og bringebær. Kaken er fylt og dekket med ostekrem og pyntet med friske bær og sjokolade til 17. mai.
lang
Middels

Pavlova med friske bær

Pavlova med friske bær er en luftig og søt dessertkake av marengs som er oppkalt etter den russiske danseren Anna Pavlova. Pynt kaken med krem, vaniljekrem og friske bær.
Middels
Middels

17. mai-muffins

17. mai-muffins i rødt, hvitt og blått er lekre å servere på koldtbordet på 17. mai. Dekorert med frosting, flagg, kakepynt og blåbær er de festens vinner.
rask
Middels

Skive med flaggpynt

Skive med flaggpynt til 17. mai og andre feiringer passer perfekt til barn til frokost, lunsj eller som et mellommåltid. Dekk brødskiver med kremost, bringebær og blåbær i flaggmønster.
rask
enkelt