Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 bagett
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 bagett

Bagett med hvitløkssmør og urter

Bagett med hvitløkssmør og urter dufter av rosmarin og passer godt som tilbehør til supper eller middag. Pakk gjerne i folie og varm på bålet som turmat.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smelt smøret og bland det sammen med hvitløk og urter. 
  • Del brødet i skiver nesten helt gjennom, men la det henge sammen i bunnen. 
  • Fyll brødet med urtesmøret og pakk det inn i dobbelt lag med aluminiumsfolie. 
  • Stek i ovnen, på grill eller i bål på indirekte varme i ca. 15 minutter. 

Prøv også grov bagett med tunfisksalat eller bagett med kylling og avokado

>> Samleside: Tilbehør til grillmat

Finn mer om samme tema:

4 / 5
2 stemmer