Wraps av pannekake
Har du pålegg i kjøleskapet som det haster med å få spist opp? Visp sammen en grov pannekake og bruk den som wraps! Godt både som en smårett og som middag.
Ingredienser
Pannekaker
1 egg
¾ dl grov sammalt hvete
1 ½ ss havregryn
1 ss hvetemel
1/8 ts salt
1 ¼ dl melk
1 ts smør til steking
Fyll
4 ss kremost
30 g salat
6 skiver kjøttpålegg eller rester av middagsstek
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Pisk sammen egget i en bolle. Bland det tørre til pannekaken sammen i en annen bolle.
- Bland inn melk i eggeblandingen, og tilsett så melblandingen. Rør godt. Røren skal være litt tykkere enn vanlig pannekakerøre.
- La røren stå og svelle i minst femten minutter.
- Varm opp en stekepanne på middels/høy varme. Hell i pannekakerøren og vend litt på pannen slik at røren dekker bunnen i et jevnt lag. Når pannekaken er blitt gyllenbrun på undersiden kan den snus og stekes raskt på den andre siden.
- Smør kremost på hver pannekake. Fordel salat og skivene med kjøtt utover pannekakene.
- Rull pannekaken sammen til en wraps.
>> Prøv også vår oppskrift på grove pannekaker som turmat – eller se vår store samleside med oppskrifter på pannekaker for flere varianter av pannekakerøre.