Brownie og Blondie
Brownie og Blondie er en variant av saftige og seige brownies med både kakao, vanilje og grovhakket mørk og hvit sjokolade i samme kake.
Ingredienser
Browniedeig:
60 g mykt smør
100 g mørk sjokolade grovhakket
125 g sukker
50 g kakaopulver
1 ts vaniljesukker
1 egg
60 g hvetemel
Blondiedeig:
60 g mykt smør
100 g hvit sjokolade grovhakket
125 g sukker
1 ts vaniljesukker
1 egg
100 g hvetemel
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
Fremgangsmåten er den samme for begge deigene.
- Rør mykt smør, sjokolade, sukker, egg, hvetemel og vaniljesukker sammen i en bolle.
- Fordel begge deigene i et sjakkmønster i en liten langpanne ca. 20×30 cm. Glatt ut deigen.
- Stek kaken midt i ovnen ved 180 °C i 20-25 minutter. Avkjøl på rist.
Bake til mange? Se alle våre oppskrifter på langpannekake.