Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

langpannekake

Appelsinkake med marsipan

Appelsinkake med marsipan og sprøtt lokk av karamelliserte mandler er en super langpannekake å servere til jul og påske.
rask
Middels

Fotballbane-kake

Fotballbane-kake er en enkel sjokoladekake i formet som en fotballbane. Med kakaoglasur og bakt som langpannekake er den en vinner i bursdagen til barn.
Middels
Middels

Rosin- og krydderkake

Rosin- og krydderkake er en saftig og holdbar langpannekake med kanel, allehånde og kefir og sjokoladeglasur på toppen. Passer fint i bursdag og når du skal bake til mange.
rask
Middels

Eple- og pistasjekake

Eple- og pistasjekake er en deilig og rask langpannekake med kanel, nøtter og eplebiter toppet med melisglasur. Den passer fint i bursdager og til fest.
rask
Middels

Sjokolade- og banankake

Sjokolade- og banankake i langpanne er en rask kake du lager på en time. Med deilig sjokoladeglasur og banangodteri på toppen passer denne fint til barnebursdag.
rask
Middels

Gulrotkake

Gulrotkake er en langpannekake som smaker kjempegodt som bursdagkake eller til kaffen. Bland revne gulrøtter i deigen med kanel og topp med kremostglasur.
rask
Middels

Fruktkake med fiken, aprikos og tranebær

Fruktkake med fiken, aprikos og tranebær smaker av rom, rosiner og tørket frukt og mandler. Langpannekaken er super i bursdag, og metter mange.
lang
Middels

Krydderkake med eple

Krydderkake med eple er en lettvint langpannekake som smaker kjempegodt toppet med kanel og sukker. Kefir gjør eplekaken ekstra saftig og holdbar.
rask
Middels

Banan- og pekankake

Banan- og pekankake er en lekker langpannekake som metter mange. Den passer ypperlig i bursdager, og faller i smak hos både barn og voksne.
Middels
Middels

Brownies med karameller og marshmallows

Brownies med karameller og marshmallows er en deilig langpannekake med sjokoladebiter som passer til bursdag og når du trenger en mørk og fristende festkake.
rask
enkelt