Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 16 cones
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 16 cones

Cones med søtt fyll

Cones med søtt fyll er kremmerhus av søt gjærbakst fylt med grillet ananas, krem og bringebær og er en perfekt avslutning på grillmåltidet. 
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland alle ingredienser utenom smøret i bakebollen og elt godt for hånd eller med kjøkkenmaskin. Start med lav hastighet og øk etterhvert dersom du bruker kjøkkenmaskin. Tilsett romtemperert smør i terninger og elt videre. Deigen er nok eltet når den er smidig og har en blank overflate. 
  • Dekk bakebollen med plast eller et klede, og la heve til dobbel størrelse, ca. 1 time.
  • Del deigen i 16 like store emner. Rull ut deigpølser på melet bakebord og tvinn deigen rundt aluminiumsfolierte cones. Legg conesene med skjøten ned på et stekebrett dekket med bakepapir. La etterheve til nesten dobbel størrelse, ca. 20 minutter. 
  • Pensle conesene med egg. Stek midt i ovnen på 225 °C i 10–15 minutter til de er gyllenbrune. Avkjøl på rist. 
  • Skrell og del ananas i skiver. Grill på varm grill og del i mindre biter. Fyll conesene med grillet ananas, bringebær og vaniljekesam.
    Tips! Du kan fylle conesen med nesten hva du vil. Kombiner de smakene du liker best og prøv deg frem.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme