Fiskekakemumier
Skumle fiskekakemumier er superenkelt å lage til halloweenfesten eller turer i skogen. Med litt blodig ketchup blir de også ekstra ekle å spise.
Ingredienser
10 fiskekaker
½ pk ferdig pizzadeig (ustekt)
2 ts redusert balsamicoeddik til øyne
1 dl ketchup
slik gjør du
Ingredienser
Slik gjør du
- Forvarm stekeovn til 180 °C.
- Ta fiskekakene ut av pakken.
- Skjær pizzadeig i 5 mm tykke strimler.
- Surr én og én fiskekake inn i deigstrimlene. Om du vil ha deigen surret løs eller tett, er opp til deg.
- Legg fiskekakene på et bakepapirkledd stekebrett.
- Stek dem midt i ovnen ved 180 °C i 8-10 minutter, eller til deigen har hevet fint og fått en gyllen farge.
- Pynt med redusert balsamicoeddik for å lage øyne og server fiskekakene med ketchup.
Oppskriften er fra MatPrat.