Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 skiver
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 skiver

Grillet baconskive

Skikkelig snaddermat av brødrester! Alt du trenger for å lage grillet baconskive er tørt brød, bacon og smørost, og den tar bare knappe kvarteret å lage.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smør godt med baconost på alle brødskivene, eller ha på den osten du har hjemme i kjøleskapet.
  • Legg sammen to og to brødskiver, slik at du får fire doble skiver. Del de doble skivene i to og surr en baconskive rundt hver halve (doble) brødskive.
  • Fordel skivene på en rist og ha i ovn på 200 °C. Ha en langpanne under slik at eventuelt stekefett drypper ned på den.
  • Brødskivene stekes i tolv minutter. Snu skivene etter halve steketiden. Ha eventuelt på grill de siste minuttene.

  • Server grillet baconskive varm, sammen med ønsket salat.

Prøv også grillet soppsandwich eller grov toast med ost, skinke og sennep

Tips: Bak tomat og løk i ovn samtidig, eller de grønnsakene du har, og vipps er tilbehøret også klart.

Oppskriften er utviklet i samarbeid med MatPrat.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme