Grillet baconskive
Skikkelig snaddermat av brødrester! Alt du trenger for å lage grillet baconskive er tørt brød, bacon og smørost, og den tar bare knappe kvarteret å lage.
Ingredienser
8 brødskiver
8 skiver bacon
1 ½ pakke baconost
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Smør godt med baconost på alle brødskivene, eller ha på den osten du har hjemme i kjøleskapet.
- Legg sammen to og to brødskiver, slik at du får fire doble skiver. Del de doble skivene i to og surr en baconskive rundt hver halve (doble) brødskive.
- Fordel skivene på en rist og ha i ovn på 200 °C. Ha en langpanne under slik at eventuelt stekefett drypper ned på den.
-
Brødskivene stekes i tolv minutter. Snu skivene etter halve steketiden. Ha eventuelt på grill de siste minuttene.
-
Server grillet baconskive varm, sammen med ønsket salat.
Prøv også grillet soppsandwich eller grov toast med ost, skinke og sennep
Tips: Bak tomat og løk i ovn samtidig, eller de grønnsakene du har, og vipps er tilbehøret også klart.
Oppskriften er utviklet i samarbeid med MatPrat.