Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 40-60 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 brownie
Hvor lang tid tar det? 40-60 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 brownie

Brownies

Brownies er sjokoladekaken som er elsket av både barn og voksne. Her er oppskriften som gir perfekt resultat hver gang!
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Helst skal brownies være seige og saftige, gjerne med litt sprø ytterside. Disse kan serveres som de er, eller sammen med litt is og friske bær til festlige anledninger. Brownies egner seg også godt for frysing.

Slik gjør du

  • Bland alt det tørre i en bakebolle. Tilsett egg og smeltet smør, og bland godt.
  • Fordel røren i en 24-26 cm smurt springform.
  • Stek kaken midt i ovnen på 150-175 °C i 30 minutter. Stekeovner varierer ofte i temperatur, sjekk derfor mot slutten av steketiden, om kaken nærmer seg ferdig. Kaken skal være litt våt og seig.
    Tips: tilsett 3 ts rålakrispulver i røren for en spennende vri på kaken. Server med rips, bringebær eller andre friske bær.

    Brownies er også en kake som man kan variere på flere måter. Har du prøvd den i kombinasjon med ostekake, for eksempel? En annen variant er å blande browniedeigen med deig av formkake til den spennende kombinasjonskaken brownie og blondie. Alle variantene finner du på vår store samleside med brownies i mange varianter

     

Finn mer om samme tema:

3.4 / 5
893 stemmer