Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 liten langpanne
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 liten langpanne

Gulrotkake

Gulrotkake er en langpannekake som smaker kjempegodt som bursdagkake eller til kaffen. Bland revne gulrøtter i deigen med kanel og topp med kremostglasur.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Pisk egg og sukker til en lett og luftig eggedosis. Pisk inn smeltet smør, og tilsett resten av det tørre. Bland inn revet gulrot.
  • Hell røren i en langpanne kledt med bakepapir.
  • Stek langpannekaken midt i ovnen på 170 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist.
  • Pisk smør, melis og vaniljesukker til en glatt glasur, men ikke for luftig.
  • Pisk inn kremost, og smør på den avkjølte langpannekaken.

Bake til mange? Se alle våre oppskrifter på langpannekake.

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer