Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 40 - 60 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 10 vafler
Hvor lang tid tar det? 40 - 60 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 10 vafler

Havrevafler med nordnorsk vri

Havrevafler med nordnorsk vri betyr å servere vaflene med kokt egg og tomat. I røren er det havrekli og havremel, som gir god, litt nøttaktig smak.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Smelt smøret og bland i alle ingrediensene i en bolle. Visp til en jevn røre.
  • La røren stå i minst 15 minutter slik at melet får svelle. Røra skal være ganske tykk. Er den for fast kan litt kaldt vann røres inn.
  • Stek vaflene i et godt oppvarmet jern. Avkjøl på rist.
Server vaflene på nordnorsk vis med skiver av kokt egg og tomat. Pynt gjerne med persille.

>> Her finner du alle våre oppskrifter på vaffelrøre.

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer