Monstercookies
Mørke monstercookies til halloween med sjokolade og non stop. Kjempefine å dele ut til barn på knask eller knep.
Ingredienser
125 g smør
3 dl sukker
2 egg
2 ts vaniljesukker
4 ½ dl hvetemel
1 dl kakao
1 ts bakepulveret
1 ts salt
Non stopp
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Ha romtemperert smør, sukker og vaniljesukker i en bakebolle. Rør dette sammen til smørkrem.
- Tilsett deretter egg, ett om gangen, og rør godt sammen.
- Bland sammen hvetemel, kakao, bakepulver og salt. Rør melblandingen inn i smørkremen, litt og litt. Kakedeigen blir nokså tykk og fast, og er derfor greiest å blande inn melblandingen med en sleiv.
- Kle to stekebrett med bakepapir og forvarm ovnen til 180 °C.
- Ta 2 ss kakedeig til hver kjeks og pynt med 5-6 nonstop per kjeks. Stek kjeksene midt i ovnen omtrent 15 minutter.
>> Trenger du tips til middagsserveringen på halloween? Sjekk ut våre mumiepølser og mumiefiskekaker!