Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 10 pølser
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 10 pølser

Mumiepølser

Mumiepølser er skremmende godt enten du serverer det på halloweenfesten eller i barnebursdagen. Blodig ketchup gjør de ekstra skumle å spise.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Forvarm stekeovn til 180 °C.
  • Ta pølsene ut av pakken.
  • Skjær pizzadeig i 5 mm tykke strimler.
  • Surr en og en pølse inn i deigstrimlene. Om du vil ha deigen surret løs eller tett, er opp til deg.
  • Legg pølsene på et bakepapirkledd stekebrett.
  • Stek dem midt i ovnen ved 180 °C i 8-10 minutter, eller til deigen har hevet fint og fått en gyllen farge.
  • Stikk inn nellikspiker som øyne og server pølsene med ketchup. 

Oppskriften er fra MatPrat.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
2 stemmer
Les eller skriv kommentarer