Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 10 pølser
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 10 pølser

Mumiepølser

Mumiepølser er skremmende godt enten du serverer det på halloweenfesten eller i barnebursdagen. Blodig ketchup gjør dem ekstra skumle å spise.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Det er selvsagt ikke noe i veien for å bake disse fra bunnen av med hjemmelaget pizzabunn. Har du mye å rekke over, er snarveien med pizzadeig fra butikken god å ha.

Slik gjør du

  • Forvarm stekeovnen til 180 °C.
  • Ta pølsene ut av pakken.
  • Skjær pizzadeig i 5 mm tykke strimler.
  • Surr en og en pølse inn i deigstrimlene. Om du vil ha deigen surret løs eller tett, er opp til deg.
  • Legg mumiepølsene på et bakepapirkledd stekebrett.
  • Stek mumiepølsene midt i ovnen ved 180 °C i 8-10 minutter, eller til deigen har hevet fint og fått en gyllen farge.
  • Stikk inn nellikspiker som øyne og server pølsene med ketchup. 

Oppskriften er fra MatPrat.

Finn mer om samme tema:

3.4 / 5
62 stemmer