Mumiepølser
Mumiepølser er skremmende godt enten du serverer det på halloweenfesten eller i barnebursdagen. Blodig ketchup gjør dem ekstra skumle å spise.
Ingredienser
10 grillpølser
½ pk ferdig pizzadeig (ustekt)
20 hele nellik
1 dl ketchup
slik gjør du
Vis ingredienser
Det er selvsagt ikke noe i veien for å bake disse fra bunnen av med hjemmelaget pizzabunn. Har du mye å rekke over, er snarveien med pizzadeig fra butikken god å ha.
Slik gjør du
-
Forvarm stekeovnen til 180 °C.
-
Ta pølsene ut av pakken.
-
Skjær pizzadeig i 5 mm tykke strimler.
-
Surr en og en pølse inn i deigstrimlene. Om du vil ha deigen surret løs eller tett, er opp til deg.
-
Legg mumiepølsene på et bakepapirkledd stekebrett.
-
Stek mumiepølsene midt i ovnen ved 180 °C i 8-10 minutter, eller til deigen har hevet fint og fått en gyllen farge.
-
Stikk inn nellikspiker som øyne og server pølsene med ketchup.
Oppskriften er fra MatPrat.