Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 40 myslibiter
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 40 myslibiter

Myslibiter

Myslibiter eller havrebarer er perfekte som ekstra påfyll av energi med havregryn, solsikkefrø, sesamfrø, rosiner, kanel og honning. Passer på turen, i matpakken eller like etter trening.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Ha havregryn, sesamfrø, solsikkefrø, rosiner og kanel i en bolle og bland sammen. 
  • Ha olje og honning i en kjele. Smelt sammen over middels varme til alt er godt blandet. Ta kjelen av plata, og rør inn de tørre ingrediensene.
  • Hell «deigen» over i en ildfast form (ca. 20×30 cm) som er dekket med bakepapir, og press massen utover.
  • Stek mydlibitene midt i ovnen på 180 °C i ca. 45 min. Avkjøl helt før du skjærer i biter.

Prøv også tropisk mysli og mysli med sjokolade.

Myslibiter egner seg også veldig godt på tur. Se flere tips til turmat her!

Finn mer om samme tema:

4.3 / 5
7 stemmer