Pull-apartbrød
Pull-apartbrød er som skapt for å deles med gode venner. Skikkelig enkel snadderbrød fylt med urtesmør, ost, bacon og chorizopølse.
Ingredienser
1 godt, grovt brød
200 g gulost i skiver
150 g chorizopølser i skiver
150 g sprøstekt bacon i biter
150 g romtemperert smør
2 finhakkede hvitløkbåter
1 neve finhakkede urter, f.eks. persille, basilikum, rosmarin, timian
Aluminiumsfolie
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Skjær brødet i skiver på kryss og tvers, men ikke skjær helt igjennom. La brødet henge sammen i bunnen.
- Rør smør, hvitløk og urter sammen. Fyll brødet med urtesmør, ost, sprøstekt bacon og pølse.
- Pakk brødet inn i to lag aluminiumsfolie og ha på midterste rille i stekeovnen ved 220 °C, legg ved siden av glørne i et bål eller på grillen.
- La brødet steke i ca. 15 minutter til osten har smeltet godt og brødet har trukket til seg smør og urter. Spis pull-apart brød når det er rykende varmt.
PS! Denne oppskriften er fin for å bli kvitt brødrester. Klikk her for flere tips om hvordan du kan redusere matsvinn av brød!
Samarbeid med Maison Mat & vin.