Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter (utenom bløtlegging av korn)
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 20 minutter (utenom bløtlegging av korn)
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner

Sjokoladegrøt

Vil du kose deg litt ekstra med grøten er sjokoladegrøt noe for deg! En grøt med smak av havre, sjokolade, kokos og banan.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Ha gryn i en kjele med 4 dl vann i minst 4 timer før tilberedning. Eller la de stå over natten.
  • Hell fra vannet og kok opp grynene med 3 dl melk. La det putre i omtrent 15 minutter eller til havren er mør.
  • Ha i sjokolade, rør til den er smeltet inn i grøten og smak til med en klype salt. 
  • Topp grøten med ønsket mengde kokosflak, finhakket sjokolade (din favoritt) og banan i skiver. Kald melk smaker også deilig på sjokoladegrøt.
Tips: Hvis grøten blir for tykk, spe ut med litt mer melk. Grøten bli tykkere jo lenger den får stå.

Oppskrift fra Grøt på ville veier.

 

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme