Snitter med reker
Litt rød lodderogn på toppen gjør disse snittene med reker til lekker festmat.
Ingredienser
1 skive loff
1 ts smør
2 salatblader
8-16 reker - juster mengden etter hvor raus du vil være
2 ts majones
1 skive sitron
2 ts rød lodderogn
friske urter
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Smør smør på loffskiva.
- Vask salatbladene og legg de på brødskiva.
- Legg rekene pent på og sprøyt på majones i en rosett på toppen.
- Skjær et kutt i sitronskiva halvveis gjennom og vri den som en vifte over majonesen.
Pynt med rød lodderogn og friske urter.
Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.
Trenger du flere snitter til fatet? Se vår samleside om snitter her.