Snitter med spekeskinke og eggerøre
Deilige snitter med salt spekeskinke og hjemmelaget eggerøre - og litt friskt og grønt på toppen.
Ingredienser
1 skive grovt brød
1 ts smør
2 salatblader
4 tynne skiver spekeskinke
2 ss ferdig eggerøre
2 strimler grønn paprika
2 ts hakket vårløk
friske urter
nykvernet pepper
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Smør smør på brødskiva.
- Vask salatbladene og legg de på brødskiva.
- Legg eggerøre på i midten og surr spekeskinke rundt.
- Pynt med grønn paprika, hakket vårløk, friske urter og nykvernet pepper.
Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.
Trenger du flere snitter til fatet? Se vår samleside om snitter her.