Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? Halvgrov
Hvor mye bakst blir dette? 1 porsjon/1 pannekake
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? Halvgrov
Hvor mye bakst blir dette? 1 porsjon/1 pannekake

Wraps av pannekake

Har du pålegg i kjøleskapet som det haster med å få spist opp? Visp sammen en grov pannekake og bruk den som wraps! Godt både som en smårett og som middag.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Pisk sammen egget i en bolle. Bland det tørre til pannekaken sammen i en annen bolle.
  • Bland inn melk i eggeblandingen, og tilsett så melblandingen. Rør godt. Røren skal være litt tykkere enn vanlig pannekakerøre.
  • La røren stå og svelle i minst femten minutter.
  • Varm opp en stekepanne på middels/høy varme. Hell i pannekakerøren og vend litt på pannen slik at røren dekker bunnen i et jevnt lag. Når pannekaken er blitt gyllenbrun på undersiden kan den snus og stekes raskt på den andre siden. 
  • Smør kremost på hver pannekake. Fordel salat og skivene med kjøtt utover pannekakene.
  • Rull pannekaken sammen til en wraps.

 

>> Har du andre matrester du vil bli kvitt? Her er flere oppskrifter på restemat-pannekaker

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer