Byggrynssalat med feta og mynte er en sunn og fristende salat med byggryn, rødløk, kikerter, fetaost og salatblader som passer til lunsj eller som smårett i hverdagen.
Knekkebrød med bygg og valnøtter er sunne og knasende sprø knekkebrød med byggmel, havregryn, linfrø og sesamfrø. Godt til frokost med skinke eller litt ost på toppen.
Byggrynsgrøt med honning og nøtter er en sunn og god grøt kokt av byggryn og melk. Den metter godt til frokost og serveres med friske blåbær for ekstra god smak.
Waldorfsalat med bygg smaker bedre og metter lenger enn vanlig waldorfsalat. Server den til thanksgiving eller julemiddag med kalkun eller til juleskinke.
Byggotto til pinnekjøttet er nytt for mange. Vi skal være forsiktige med å endre på tradisjoner, men å tilføre noe ekstra når det er skikkelig godt, må være lov? Byggotto er bygg kokt i lammekraft og hvitvin, smaksatt med sitron, løk, salt og pepper. Du må bare prøve det!
Påskerundstykker må være luftige, grove og smakfulle. Ingenting smaker bedre enn hjemmebakst, uansett om du er hjemme en søndagsmorgen eller på hytta i helgen.
Cones med grillet kylling, grønnsaker og aïoli er kremmerhus bakt av byggmel, hvetemel og solsikkekjerner. Bruk deigen som utgangspunkt og fyll med akkurat det du liker best.