Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Durumrundstykker av hvetemel, durumhvete og fin sammalt rug er smakfulle og dekorative rundstykker som både barn og voksne vil glede seg over til lunsj.
Loffrundstykker er luftige og enkle å lage av fint hvetemel, vann, salt og gjær. De smaker aller best nybakte med pålegg, eller som tilbehør til middag.
Sebrabrød lager du med tre ulike deiger av rug, hvete, bygg, linfrø, solsikkefrø, sesamfrø, helkorn og sirup. Tryll frem dette flotte, store brødet til julefrokost eller som en julegave.
Smørloff er den klassiske loffen bakt av fint hvetemel og melk, som smaker like godt med smør og nyrørt syltetøy til frokost, som til rekene på bryggekanten.