Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Dessert Frokost Matpakke Middag Påsmurt Småretter Turmat Vis alle

Baked oats med appelsin

Kall det gjerne luksusversjonen av havregrøt: Baked oats med banan, honning, appelsin og karamellsaus. En søt start på dagen, eller en deilig koserett for kveldstid.
rask
enkelt

Bananpannekaker

Bananpannekaker er den perfekte oppskriften når du kjapt vil bli kvitt noen overmodne bananer. Jo mer modne bananene er, desto bedre blir pannekakene.
rask
enkelt

Amerikanske pannekaker

Klassiske amerikanske pannekaker, også kalt hotcakes, griddlecake eller flapjack. En populær frokost i USA - og vi skjønner hvorfor!
rask
enkelt

Minipannekaker med friske farger

Disse minipannekakene i friske farger skaper fest på frokostbordet! Spis dem med lønnesirup og bær, eller hell melk over og bruk dem som frokostblanding.
rask
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Minipannekaker

Artige minipannekaker som fort vil bli populære til frokost - spesielt hos barna! Bruk de bittesmå pannekakene som frokostblanding med melk og friske bær.
rask
Middels

Fine eltefrie rundstykker

Deigen til fine, eltefrie rundstykker kan røres sammen kvelden i forveien på 1-2-3. Voilà – saftige rundstykker med perfekt skorpe til frokosten!
lang
enkelt
Fint

Shokupan – japansk melkeloff

Shokupan er en anvendelig melkeloff fra Japan. Bakemetoden tangzhong sikrer saftig og bomullsmyk bakst.
Middels
Middels
Fint

Croque madame

Croque madame er en fransk klassiker. Et lekkert ostesmørbrød med det lille ekstra: Hvit saus og et speilegg på toppen. En sandwich du garantert kommer til å vende tilbake til!
rask
Middels