Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Denne bakte grøten er en variant av hverdagsklassikeren, men smaker nesten som gulrotkake. Denne er perfekt for de litt roligere morgenene du vil kose deg litt ekstra - eller som en varm og lun middag.
Dynegrøt? Oh yes! Dette gode gamle trikset er noe alle bør kunne. Kok opp grøten, pakk den inn i dyne eller pledd eller sett den i ovnen og la tiden gjøre jobben.
Bygg er perfekt til grøt, og servert med ristede byggryn, honning, mandler og tranebær er dette et måltid som passer like godt til frokost som til kvelds.
Visste du at vikingene laget pizza? Da som brødtallerken, men prinsippet er det samme: En bunn av brød og fyll oppå. Denne oppskriften er utviklet av bakerne hos Lofthus Samvirkelag.
Speilegg i brødskiva lager du enkelt ved å stikke ut hull i skiven med glass eller pepperkakeform før steking. Praktisk, godt og vakkert til påskefrokosten.
Med havre og banan i røra får du deilige sunne pannekaker med søt smak helt uten sukker. Server med cottage cheese og friske bjørnebær til frokost eller dessert.