Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Halvgrove pannekaker med fin sammalt hvete er litt sunnere enn de vanlige, og passer fint til hverdagsmiddagen. Server med syltetøy, bacon eller friske bær.
Fullkornsgrøt er en deilig frokostgrøt med grov sammalt hvete og linfrø, som metter lenge. Server med finhakket tørket aprikos eller annen frukt og solsikkekjerner.
Varm brødtallerken er en porsjonspizza med grov deig, toppet med ostekrem, salat, soltørkede tomater, sjømat og balsamicovinagrette. Passer ypperlig som forrett.
Grove myslirundstykker smaker godt til frokost og lunsj. Med solsikkekjerner, hvetekli, havregryn, hvete, rug, rosiner, nøtter og linfrø er de sunn turmat.
Grove bagetter passer godt både i matpakken og som følge til middag. Baguettene er laget av grov sammalt hvete og hvetemel, og smaker godt med pålegg til lunsj.