Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Hverdag Kos Rask Restemat Sunn Tradisjon Vis alle

Grove lunsjpannekaker

Grove lunsjpannekaker er ypperlig som varmlunsj de dagene du har god tid. Med sammalt mel i røren blir de både mer mettende og litt sunnere.
rask
Middels

Suppebolle med gresskar

Mmm, nybakt brød og varm gresskarsuppe! Smakfulle suppeboller med gresskar gir både et deilig måltid og et vakkert innslag på bordet.
lang
vanskelig

Surdeigsbrød med gresskar

Surdeigsbrød formet som gresskar med gresskar i deigen – det kan ikke bli mer høstkos og halloween enn dette.
lang
vanskelig
Fint

Raspeballer

Raspeballer, klubb, komle, kompe, potetball eller hva du nå enn kaller det - er skikkelig tradisjonsmat laget av poteter og byggmel.
lang
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Byggris til torsk

Byggris er nydelig til torsk. Når du trenger en rask hverdagsmiddag kan denne torskeretten med grønnkål, byggris og et lite dryss grovhakkede mandler være midt i blinken.
rask
Middels

Byggrisotto til fisk

Byggrisotto er perfekt tilbehør til fisk. Her serverer vi den med hyse, men man kan like gjerne bruke sei, lange, breiflabb og uer.
Middels
Middels

Ribollita

Ribollita er en italiensk restesuppe. Den originale oppskriften inneholder tørt brød, cannelini-bønner og svartkål. Vi lager den med linser og byggryn og serverer med gratinert, daggammelt brød.
rask
Middels

Smoothie bowl med ristet havregranola

Smoothie bowl med ristet havregranola er et sunt og vakert måltid! Pynt med frisk frukt og bær, for spise med øynene så vel som med kroppen.
rask
enkelt